Barncyklar

Små men ändå kompromisslösa. Vi utvecklar våra Sjösala barncyklar i Sverige med samma precision och krav som våra vuxencyklar, för många härliga cykelturer för våra nyblivna cyklister. Trots den höga säkerhetsnivån vi har på våra barncyklar kan du vara säker på att hitta en barncykel till ett bra pris. Barncyklarna från Sjösala är designade med färger och grafik som tilltalar en yngre publik så att varje cyklist kan hitta sin modell.

Bra att tänka på när du köper en barncykel

  • Det finns några saker som är bra att tänka på när du köper barncykel från Sjösala.
  • Barncykeln ska vara i rätt storlek för barnet för att den ska vara säker och kunna framföras på ett säkert sätt.
  • Barnet ska kunna sitta på sadeln och nå marken med tårna för att enkelt kunna kliva av barncykeln.
  • Det ska vara skönt avstånd till styret så barnet kan vrida styret åt båda håll utan att behöva släppa händerna på styret.
  • Det är viktigt att barnen själva får bestämma vilken barncykel de får. Det kommer garanterat göra att barncyklingen både blir roligare och att barncykeln används mer.

Sjösalas barncyklar är designade och framtagna med komponenter som ska klara av vårt nordiska klimat. Allt för att de små cyklisterna ska kunna njuta av sin Sjösala barncykel under sin barndom och kanske till och med låta någon annan ärva den när det är dags för nästa steg i cykelfamiljen.

Läs mer
filter


1 artiklar

1 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

Crescent_logotyp

0