Citybike

Citybike från Sjösala

Letar du efter en vardagscykel med både karaktär, stort användningsområde och sköna linjer? Då är en Sjösala citybike mitt i prick för dig. Med extra bred komfortsadel, upprätt sittställning och bra rull bjuder Sjösala alltid upp till en behaglig åktur. Cyklarna är rustade med ett bra cykelstöd som står pall för både fullastad korg och maxad pakethållare. Med en Sjösala citybike blir du inte besviken, den är trogen och pålitlig var dag – precis som en vardagscykel ska! 

Är en citybike rätt för dig?

En Sjösala citybike är perfekt för dig som njuter av cykling, du uppskattar komfort och vill ha en behaglig tur på din cykel. Det låga insteget och den upprätta positionen gör att du alltid sitter bekvämt och har god uppsikt över din omgivning. Dessutom är alla våra citybikes utrustade med korg fram, så du kan ha ryggen fri när du är ute och trampar.

Sjösalas kollektionen

I vår cykelkollektion av citybike från Sjösala har vi vågat lite extra. Härliga, sprakande färgval som möter vårens trendiga färgpalett har satt ton på cyklarna.

Varför ska du välja en citybike från Sjösala?

Sjösala är en prisvärd vardagscykel som ger dig all komfort du behöver, i all sin enkelhet. En ung uppstickare som levererar moderna lösningar i klassisk svensk kostym. Bra kvalité för vardagsbruk till en schysst prislapp

Producerad i Varberg

Vi utvecklar och bygger våra klassiska cyklar från Sjösala i vår cykelfabrik i Varberg. Material och utförande är nog avvägt för att klara vårt nordiska tuffa klimat. Sjösala är en cykelklassiker för dig som vill ha en citybike att lita på – var dag!

Läs mer
filter


14 artiklar

14 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

Crescent_logotyp

0