Citybike Dam

Våra Citybikes för damer är utformade med lågt insteg och har fokus på att vara praktiska och bekväma för stadsmiljöer och pendling. Deras stilrena design är smakfull och gångbar över tid. Cyklarna är utrustade med bekväma sadlar och ergonomiska handtag som ger en behaglig körupplevelse även under längre turer. De är konstruerade med fokus på stabilitet och hållbarhet, vilket gör dem perfekta för stadens utmanande terräng och daglig användning. 

Sjösala - Var dags cykel

Sjösala är en omtykt cykel som har älskats i många år för sin enkelhet. En cykel som gör var den ska i vardagen, är slitstark och pålitlig. Det är var dags cykel och den är lika perfekt för en tur till havet eller festen som till pendling till och från jobbet.

Komfort och säkerhet

Våra citybikes från Sjösala fokuserar på att erbjuda både komfort och säkerhet för vardagscyklisten. Cyklarna är utformade med rejäla däck som ger god stabilitet och dämpning över ojämnheter i vägen. Våra city cyklar har inbyggda belysningssystem och reflexer för att öka synligheten och säkerheten under kvälls- och nattcykling. Samtliga citybikes för damer är även utrustade med skärmar för att skydda kläderna från smuts och vattenstänk.

Bekväm och upprätt körställning

Våra Citybikes är utformade med en upprätt körställning som ger en bekväm och avslappnad position för ryggen och nacken. Perfekt för dig som uppskattar en mer upprätt sittställning för att ha god uppsikt och helt undvika belastning på kroppen.

En glad färgpalett

Gillar du färger man blir glad av? Sjösalas citybikes är inte bara bekväma, säkra och har hög komfort – de är snygga också. Välj mellan flera glada kulörer som sätter färg på din tillvaro. Njut av en cykeltur i färg och med perfekt komfort.

Varför välja en citybike från Sjösala?

Sjösalas citybikes för damer en perfekt kombination av stil, funktionalitet, komfort och säkerhet. En perfekt följeslagare för stadsmiljöer och pendling, cyklarna möter stadslivets krav samtidigt som de främjar en hållbar och hälsosam livsstil. Med en Sjösala Citybikes får du en njutningsfull cykeltur varje gång du hoppar på sadeln.

Läs mer
filter


10 artiklar

10 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

Crescent_logotyp

0