Barncyklar

Små men ändå kompromisslösa. Vi utvecklar våra Sjösala barncyklar i Sverige med samma precision och krav som våra vuxencyklar, för många härliga cykelturer för våra nyblivna cyklister. Trots den höga säkerhetsnivån vi har på våra barncyklar kan du vara säker på att hitta en barncykel till ett bra pris. Barncyklarna från Sjösala är designade med färger och grafik som tilltalar en yngre publik så att varje cyklist kan hitta sin modell.

Designade för de små cyklisterna

Inom Sjösala's sortiment av barn- och juniorcyklar finner du ett brett utbud av modeller med färger som tilltalar både barn och föräldrar. Vår design fokuserar alltid på att skapa cyklar som inte bara är säkra och pålitliga, utan också visuellt tilltalande för de små cyklisterna.

Säkerhet framför allt

Sjösala barncyklar håller en hög säkerhetsstandard för att ge föräldrar trygghet när barnen cyklar till skolan, ger sig ut på utflykter eller leker på skogsstigen. Vi strävar efter att erbjuda säkra och hållbara cyklar som ger dina barn en trygg och rolig väg att utforska världen.

Välj rätt storlek till den lilla cyklisten

När du väljer en barncykel är storleken viktig för en bekväm och säker körupplevelse. Ta hänsyn till barnets ålder, längd och erfarenhetsnivå. Vår guide för hjulstorlek i tum hjälper dig hitta rätt:

•                           12 tum: 2–4 år, längd 85–110 cm

•                           16 tum: 4–6 år, längd 105–125 cm

•                           20 tum: 6–9 år, längd 120–135 cm

•                           24 tum: 9–12 år, längd 130–150 cm

Bra att tänka på när du köper en barncykel

  • Det finns några saker som är bra att tänka på när du köper barncykel från Sjösala.
  • Barncykeln ska vara i rätt storlek för barnet för att den ska vara säker och kunna framföras på ett säkert sätt.
  • Barnet ska kunna sitta på sadeln och nå marken med tårna för att enkelt kunna kliva av barncykeln.
  • Det ska vara skönt avstånd till styret så barnet kan vrida styret åt båda håll utan att behöva släppa händerna på styret.
  • Det är viktigt att barnen själva får bestämma vilken barncykel de får. Det kommer garanterat göra att barncyklingen både blir roligare och att barncykeln används mer.
Läs mer
filter


3 artiklar

3 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

Crescent_logotyp

0